Ik wil hier ook op de kaart!Facebookpagina Boeuf D'Or

Succes- en smaakvolle bijeenkomst bij Hotel Erkelens in Rolde!

Porc D’Or introduceert een nieuw inzicht: de betere slager en de betere restaurants kunnen elkaar versterken. Dat gaan we dan ook doen! Slagers en koks gaan voortaan hand in hand. Meer weten?

Vroeger vonden slagers nog weleens dat restaurants concurrenten waren. Porc D’Or en Boeuf D’Or introduceren een nieuw inzicht: De betere slager en de betere restaurants kunnen elkaar versterken. Een aantal representatieve restaurants in noordoost Nederland zullen Porc D’Or en Boeuf D’Or op het menu zetten en verwerken in tal van verrukkelijke gerechten. Klanten van deze duidelijk herkenbare restaurants gaan natuurlijk vragen waar ze dit topvlees ook zelf kunnen kopen. Hielden ouderwetse restaurateurs dit vroeger angstvallig geheim, onze restaurateurs verwijzen met gulle hand naar de aangesloten slagers van de Porc D’Or en Boeuf D’Or familie. Op die manier wordt de 2e keten gevormd. De eerste keten is die van de duurzaamheid, de 2e van de smaak en verwennerij! Fans van Porc D’Or en Boeuf D’Or verwijzen elkaar door, volledig ambachtelijke slagers en bekende restaurateurs in noord-oost nederland gaan nu hand in hand.

Koks en slagers gaan hand in hand en staan pal achter de smaak en kwaliteit van zorgvuldig geproduceerde vleesproducten. Eigenlijk was het een traject dat vanzelf ging: het nieuwe en succesvolle restaurant oberland in Groningen meldde zich als eerste, daarna volgden er snel meer. Stuk voor stuk restaurants met een eigen profiel en een eigen smaak. In geheel noordoost Nederland komt er een groep selecte Porc D’Or en Boeuf D’Or slagers, elk met hun eigen ‘ambassadeursrestaurant’ in hun buurt. Op deze wijze versterken zij elkaar. Porc D’Or en Boeuf D’Or zullen een verbindende schakel zijn tussen de slager en de restauranthouder en als een regisseur eigen productontwikkeling (smaak, kruidenmelange) stimuleren. U zult zien: Goed voor de kassa van de slager, goed voor de kassa van het restaurant. Want consumenten willen ook weleens buiten de deur ontdekken hoe verrassend Porc D’Or en Boeuf D’Or smaakvol kunnen worden gepresenteerd!