Ik wil hier ook op de kaart!Facebookpagina Boeuf D'Or

Carpaccio gevuld met pesto

 

 

Ingrediënten                                                                       
300 g runderhaas
1 eetlepel pijnboompitten, geroosterd...
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
4 blaadjes basilicum, fijngesneden
1 eetlepel olijfolie
voor de pesto
50 g pijnboompitten, kort geroosterd
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 bosje basilicum, alleen de blaadjes
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
50 ml olijfolie

Voorbereiden

Meng de ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine tot een smeuïge massa. Breng op smaak met zout.

Snij de runderhaas tot een dunne lap(of vraag aan je slager). Smeer deze in met de pesto en rol hem voorzichtig op. Rol het vlees strak in plasticfolie en leg 4 uur in de diepvries.

Bereiden

Snij met de snijmachine of een heel scherp mes dunne plakjes van het vlees.

Verdeel ze over vier borden. Garneer met de pijnboompitten, kaas en basilicum. Druppel er wat olijfolie over.

Extra benodigd

Keukenmachine, plasticfolie

Bron:Kookboek Carpaccio! van Thea Spierings. okoko recepten